Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Культура 19 січ 2019 11:00

"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)

"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)В період Різдвяних свят вже стало традицією для викладачів Мошнівської музичної школи проводити відкритий шкільний вокальний конкурс - «Колядки, щедрівки, та зимові пісні», який
цього року відбувся 15 січня у приміщенні БК села Мошни.


Про це розповіли на офіційній сторінці Мошнівської ДМШ в соціальній мережі Facebook.

"В теплій, яскраво прикрашеній залі панувала справжня піднесена, конкурсна атмосфера. Глядачі (а їх виявилось дуже багато!) не шкодували своїх оплесків для всіх учасників конкурсу.

До складу журі увійшли діячі культури, творчий шлях яких наповнений великими досягненнями у сфері мистецтва: - Директор Мошнівської ДМШ - Бойко В. Г.; Директор Мошнівського БК – Гаврилюк Л. М.; Завідуюча обласним музеєм Т. Г. Шевченка села Мошни – Грицик Г. Г.; Керівник народного аматорського хорового колективу «Мошногори» - Полатайко Р. І.

Після виступу всіх конкурсантів, та обговорення, поважне журі нагородило, юних вокалістів, такими дипломами:

В номінації : «Глядацькі симпатії» - Корнієнко Злата, «Творча надія школи» - Левченко Людмила, «Яскрава артистичність» - Кононець Діана, «Креативність» - Білик-Мовіла Поліна, «Творча надія села» - Бужкевич-Малінський Глеб, «Цікавий творчий пошук» - дует Бас Вероніка і Черняк Вікторія, «Чарівний голос» - Черняк Вікторія.

Дипломами ІІІ ступеня були нагороджені: Максимов Валерій, Луцик Анастасія, дует «Сніжинки» Корнієнко З. та Білик-Мовіла П. (викладач Раскевич О. М.), Власова Оксана, дует Осадча Марія та Евеліна, (викладач Биковець М. А.).

Дипломами ІІ ступеня: Корнієнко Злата, Бужкевич-Малінський Глеб, Бондаренко Дар‘я, тріо «Марія», (викладач Раскевич О. М.), Шульга Денис, дует Бас В. та Папкова Діана, (викладач Биковець М. А.).

Дипломами І ступеня: Клименко Анна, ансамбль «Дивограй» (викладач Раскевич О. М.), Сметана Єлизавета, Денисенко Ліна, (викладач Биковець М. А.).

Гран – Прі за найкращий вокальний номер здобув ансамбль «Веселка» з піснею «Зима» солістами якого є Бас Вероніка та Черняк Вікторія (викладач Биковець М. А. концертмейстер Нечушкіна Н. В.).

Викладачі були нагороджені подяками за підготовку учнів до конкурсу. Юні вокалісти показали плідну роботу по збереженню і поширенню народних традицій в пісенній творчості, проявили свою індивідуальність, отримали невеличкі солодкі подарунки та позитивні емоції. Надалі бажаємо всім творчих успіхів, натхнення та нових перемог!"
"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)"КОЛЯДКИ, ЩЕДРІВКИ ТА ЗИМОВІ ПІСНІ": В МОШНІВСЬКІЙ ДМШ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ШКІЛЬНИЙ ВОКАЛЬНИЙ КОНКУРС (ФОТО)
Наверх