Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 29 січ 2019 10:00

ТОП-5 корисних перекусів для схуднення

ТОП-5 корисних перекусів для схудненняПро прості та корисні перекуси - читайте у матеріалі.

Ягоди замість кексів


У когось з колег день народження, і він приніс торт або смачні капкейки? Краще з'їжте чашку свіжих ягід, якщо думки про солодощі не дають спокійно працювати. Це не так шкідливо для зубів і фігури. Крім того, в ягодах міститься багато вітамінів і клітковини, а ось тортики не можуть цим похвалитися.

Курка замість чипсів


Любите підкріпитися пікантними закусками на кшталт чипсів? Ловіть порада від нутриціологів: замініть їх шматочками вареної курки зі спеціями і овочами. Ще один відмінний перекус - це хумус, він точно не зашкодить фігурі.

Кокосові чипси замість маффінів


Любите по дорозі на роботу прихопити з собою каву і маффін? Радимо відмовитися від цієї звички. Перекусіть кокосовими чипсами. Вони не тільки солодкі, але і корисні - містять протеїн, залізо і клітковину.

Яблуко замість цукерок


Багато з нас люблять попити чай з цукерками в якості перекусу. Не треба! З'їжте краще яблуко. Не хочете яблуко? Тоді нагадаємо приказку: "Хочеш їсти - з'їж яблуко, не хочеш яблуко - значить, не хочеш їсти".

Грецький йогурт замість морозива


Перекусіть грецьким йогуртом з ягодами, якщо раптом захотілося морозива. В такому перекусІ міститься близько 18 грамів білка і всього 100 калорій. Це відмінний варіант для тих, у кого мозок відмовляється працювати без солодкого.
Наверх