Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 11 січ 2019 06:00

5 популярних продуктів, що вбивають жіночу красу

5 популярних продуктів, що вбивають жіночу красуПродукти, які ми часто їмо, можуть бути не тільки шкідливими для здоров'я, але і згубно впливати на шкіру. Вживаючи їх щодня ти провокуєш передчасне старіння, виникнення акне і лущення.

1. Хліб

В магазинному хлібі мало корисного, адже при його приготуванні в борошні знищують всю клітковину. Очищене борошно обволікає їжу і викликає підвищену секрецію слизу. Це призводить до раннього старіння і закупорки пор.

2. Жирна їжа

Надмірно жирна їжа неймовірно шкідлива для шкіри. Надлишок жиру закупорює пори і викликає підшкірні запалення. Також шкіра втрачає еластичність.

3. Цукор

Швидкі вуглеводи убивчо діють на шкіру, викликаючи руйнування колагену. Як наслідок, з'являються зморшки, колір обличчя стає блідим, а овал втрачає первинну форму.

Кристалічний цукор варто замінити корисними продуктами. Приміром, повільні вуглеводи, що містяться в натуральному цукрі, є в соках, фрешах, морсах, фруктах і цитрусових.

4. Газована вода

Газовані напої не тільки містять величезну кількість цукру, але і шкідливі кислоти, які буквально знищують мікрофлору кишечника. Це викликає дисбактеріоз, який виражає себе на обличчі у вигляді вугрів, прищів та екземи.

5. Сіль

Пересолена їжа - основна причина мішків під очима і набряків. Надлишок солі сприяє затримці рідини в організмі, викликаючи порушення калієво-натрієвого балансу.

Дорослій людині не можна вживати більше, ніж 25 г солі на добу. Якщо перевищити цю норму, сіль почне накопичуватися в організмі і викликати проблеми зі здоров'ям.
Наверх