Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Фотоновини / Суспільство 08 січ 2019 19:49

ДОРОЖНІ ВІЙНИ: РІК НОВИЙ, ПРОБЛЕМИ ТІ САМІ. СЕЛЯНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВІДСТОЮВАТИ СВОЄ ПРАВО НА ЛЮДСЬКІ УМОВИ ЖИТТЯ (ФОТО)

ДОРОЖНІ ВІЙНИ: РІК НОВИЙ, ПРОБЛЕМИ ТІ САМІ. СЕЛЯНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВІДСТОЮВАТИ СВОЄ ПРАВО НА ЛЮДСЬКІ УМОВИ ЖИТТЯ (ФОТО)8 січня жителі сіл Мошни і Байбузи, не дивлячись на новорічно-різдвяні свята і морозну погоду, знову були змушені вдатись до радикальних дій - перекриття дороги державного значення. Причина - невиконання відповідними організаціями зобов'язання по забезпеченню проїзду дорогою державного значення Т-24-03 "Черкаси - Жашків - Орадівка", що проходить через ці села.

Нагадаємо, після попередньої акції протесту Службі автомобільних доріг в Черкаській області і Черкаському облавтодору було доручено до 29 грудня минулого року забезпечити проїзд зазначеним шляхопроводом... Як говорить народна мудрість - "Хто хоче - шукає можливості, а хто не хоче - шукає причини"... Свою злочинну бездіяльність і невиконання покладених на них зобов'язань представники вищеназваних організацій мотивували то снігом, який завжди випадає невчасно, то святами...

"Різдвяний протест" тривав майже чотири години. Варто зазначити, що протестувальники з розумінням ставилися до автомобілістів, які також є заручниками антинародної "діяльності" недолугих "державних мужів" місцевого штибу, кожні пів-години пропускаючи автотранспорт.

На жаль, подібного розуміння людей, які просто хочуть безпечно їздити дорогою державного значення, не було помічено у тих, хто живе і працює за рахунок цих людей. Під час акції протесту можна було почути і погрози в бік сільських Голів Мошен і Байбуз та активістів цих сіл відкриттям кримінальних справ на них від правоохоронців, і єхидні висловлювання типу "ну я ж проїхав, шо ви хочете!" від представника державної адміністрації...

Після тривалих перемовин і "екскурсії" для чиновників дорогою державного значення Т-24-03 "Черкаси - Жашків - Орадівка" заступник начальника Служби автомобільних доріг в Черкаській області запевнив селян, що з 9 січня роботи по забезпеченню проїзду напрямком під гучною назвою "дорога державного значення" будуть продовжені.

Далі буде...
ДОРОЖНІ ВІЙНИ: РІК НОВИЙ, ПРОБЛЕМИ ТІ САМІ. СЕЛЯНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВІДСТОЮВАТИ СВОЄ ПРАВО НА ЛЮДСЬКІ УМОВИ ЖИТТЯ (ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ: РІК НОВИЙ, ПРОБЛЕМИ ТІ САМІ. СЕЛЯНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВІДСТОЮВАТИ СВОЄ ПРАВО НА ЛЮДСЬКІ УМОВИ ЖИТТЯ (ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ: РІК НОВИЙ, ПРОБЛЕМИ ТІ САМІ. СЕЛЯНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВІДСТОЮВАТИ СВОЄ ПРАВО НА ЛЮДСЬКІ УМОВИ ЖИТТЯ (ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ: РІК НОВИЙ, ПРОБЛЕМИ ТІ САМІ. СЕЛЯНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВІДСТОЮВАТИ СВОЄ ПРАВО НА ЛЮДСЬКІ УМОВИ ЖИТТЯ (ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ: РІК НОВИЙ, ПРОБЛЕМИ ТІ САМІ. СЕЛЯНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВІДСТОЮВАТИ СВОЄ ПРАВО НА ЛЮДСЬКІ УМОВИ ЖИТТЯ (ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ: РІК НОВИЙ, ПРОБЛЕМИ ТІ САМІ. СЕЛЯНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВІДСТОЮВАТИ СВОЄ ПРАВО НА ЛЮДСЬКІ УМОВИ ЖИТТЯ (ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ: РІК НОВИЙ, ПРОБЛЕМИ ТІ САМІ. СЕЛЯНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВІДСТОЮВАТИ СВОЄ ПРАВО НА ЛЮДСЬКІ УМОВИ ЖИТТЯ (ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ: РІК НОВИЙ, ПРОБЛЕМИ ТІ САМІ. СЕЛЯНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВІДСТОЮВАТИ СВОЄ ПРАВО НА ЛЮДСЬКІ УМОВИ ЖИТТЯ (ФОТО)ДОРОЖНІ ВІЙНИ: РІК НОВИЙ, ПРОБЛЕМИ ТІ САМІ. СЕЛЯНИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВІДСТОЮВАТИ СВОЄ ПРАВО НА ЛЮДСЬКІ УМОВИ ЖИТТЯ (ФОТО)
Наверх