Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Шкарбута Богдан / Суспільство / Освіта 25 лис 2016 00:00

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ ТА ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ВОЛОДИМИРА ШИМАНОВСЬКОГО З НАГОДИ 35-РІЧЧЯ ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА».

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ ТА ДЕПУТАТА ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ВОЛОДИМИРА ШИМАНОВСЬКОГО З НАГОДИ 35-РІЧЧЯ ДНЗ «ЛІСОВА КАЗКА».У кожного малюка є дороге серцю місце – рідний дитсадок. Це маленька країна, де свої закони, звичаї, традиції, свята. Щоранку, мов гомінливі струмочки, зливаючись в єдиний бурхливий потічок, прямують сюди дівчатка й хлопчики, щоб набратись знань, сил та вмінь.

Протягом усіх років керівники та колектив "Лісової казки" старалися робити заклад затишним і зручним гніздечком для малят нашого села, аби жилося їм тут цікаво та радісно.

Дитячий садок - це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Всі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям і про них можна сказати такі слова:

Вони до діточок приходять не на службу,
На добру зустріч з нашим майбуттям.
Вони несуть щодня любов і дружбу
І просто віддають своє життя!


Як неоціненний Божий дар сприймаємо ми дітей, покладаючи надії на те, що виростуть вони здоровими, добрими, розумними. Добрі почуття йдуть своїм корінням у дитинство, а людяність, доброта, ласка, доброзичливість народжуються в маленьких серцях тоді, коли дитина бачить і відчуває це від оточуючих її людей. Можна впевнено сказати, що вихованці садочка в повній мірі отримують цей приклад у «Лісовій казці».

Наш садок - це своєрідний «сад», у якому ми вирощуємо, плекаємо малюків, озброюємо їх знаннями, уміннями жити і бути щасливими у нашому суперечному світі, допомагаємо їм бути у злагоді із довкіллям та самим собою. І сподіваємось, що зерна, посіяні у садочку, обов’язково рясно проростуть.

Любій "Лісовій казці" 35 років!

Шановний колектив садочку, прийміть у цей святковий день найщиріші та найсердечніші поздоровлення з нагоди Вашого ювілею! Привітні, милі, невтомні трудівниці, мудрі наставники, Ви створили в садочку домашній затишок.

Тож від усієї душі зичимо Вам здоров'я і добра, оптимізму та злагоди. Нехай цілеспрямованість і прагнення до гармонії допоможуть здійснити все задумане, а зроблене добро повернеться сторицею!

Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів. Тож, як і 35 років тому, двері нашого дитячого садочка будуть гостинно відкриті для всіх, хто прагне знань, самореалізації, бажає відчути свою значимість, здійснити свої мрії і задуми.

Голова села Мошни Богдан Шкарбута,
депутат Черкаської районної ради Володимир Шимановський
Наверх