Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 11 січ 2019 07:00

«Охорона праці очима дітей - 2019»: Стартував Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка

«Охорона праці очима дітей - 2019»: Стартував Всеукраїнський конкурс дитячого малюнкаСтартував Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей». Конкурс організовує і проводить ДП «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці, територіальних органів Держпраці та інших підприємств, що належать до сфери управління Держпраці.

Конкурс складається з двох етапів:

І етап конкурсу: листопад 2018 року – лютий 2019 року: відбіркові регіональні тури;
ІІ етап конкурсу: березень – квітень 2019 року: фінал та оголошення переможців.

Учасниками конкурсу є учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, трьох вікових груп:

перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;
друга група – автори робіт віком від 11 до 14 років;
третя група – автори робіт віком від 15 до 18 років.

Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок. Конкурсні роботи мають висвітлювати тему охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо. Приймають лише індивідуальні оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам Конкурсу.

Вимоги до малюнків:

На Конкурс подають малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю. Розмір роботи не має бути більшим за формат А-2. На зворотному боці кожної конкурсної роботи потрібно зазначити розбірливо українською мовою:

- назву роботи;
- прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора;
- місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу;
- сферу діяльності батьків;
- назву навчального закладу;
- прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

Проведення фіналу Конкурсу організовує ДП «Редакція журналу «Охорона праці» у період з 15 березня по 28 квітня 2018 року.

Конкурсні роботи для підбиття підсумків відбіркового регіонального туру можна надсилати до Управління Держпраці у Черкаській області (18000, Черкаська обл., м. Черкаси, б-р Шевченка, 205, 3 поверх) не пізніше 15 лютого 2018 року.

Положення про конкурс малюнка 2019 року.
Наверх