Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 31 гру 2018 16:00

Що краще одягнути на Новий рік 2019: Стильні поради дизайнера

Що краще одягнути на Новий рік 2019: Стильні поради дизайнераКоли святкове меню розписане, а ялинка прикрашена, можна подбати й про себе. Адже у новорічну ніч маєте сяяти і ви. Дизайнери та астрологи розповіли в чому краще зустрічати рік жовтого кабана.

Астрологи радять задобрити господаря наступного року – жовтого кабана – кольорами. "Мають переважати такі кольори: золото, жовтий, охра, відтінки зеленого і попелястого кольору", – зазначила астрологиня Юлія Богдан.

Дизайнер концептуального одягу Єлєна Буреніна сказала, що можна також обрати ніжні тони. В цей рік не обов'язково одягати сукню, адже свиня любить комфорт. Тому теплий світшот із незвичним візерунком – тренд в якому і в гори, і на вечірку.

Якщо хочете бути попереду моди, закутайтеся в теплий ангоровий піджак. Або ж до нейтрального кольору додайте модного відтінку кадмій. "Наприклад, якщо ми використовуємо чорний відтінок, то треба доповнити його яскравою плямою", – пояснила дизайнерка Єлєна Буреніна.

А головне, щоб у новорічну ніч сяяв не тільки одяг, але й очі. А наступного року є, на що чекати з нетерпінням. Адже 2019 астрологи називають роком справедливості. І якщо ваші зусилля у 2018 році не оцінили, то скоро все зміниться на краще.
Наверх