Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство / Спорт 23 лис 2016 10:52

У Білозір’ї відкрито першу в області Академію футболу для дітей та юнацтва.

 У Білозір’ї відкрито першу в області Академію футболу для дітей та юнацтва.Учора о 15:00 урочисто перерізано червону стрічку безпрецедентної новобудови в Черкаській області.

Білозірську академію футболу для дітей та юнацтва відкрито за підтримки ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл», акціонерів цього товариства – Федерації футболу України та чеської компанії«Трейд Спорт Промоушн», а також інших приватних інвестицій.

Із вітальними словами до громади звернулися президент «Черкаського Дніпра» Володимир Лашкул, голова ЧОДА Юрій Ткаченко, міський голова Черкас, почесний президент ФК «Черкаський Дніпро» Анатолій Бондаренко, перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, народний депутат України Сергій Рудик, сільський голова Білозір’я Володимир Міцук і Голова Білозірської сільської академії футболу «Зоря-Черкаський Дніпро Сергій Лашкул.

Він провів для численної представницької делегації екскурсію новозбудованим об’єктом. Почесні гості та ЗМІ оглянули кімнати гуртожитку для вихованців академії, спортивний зал, роздягальні, конференц-зал, тренерську кімнату, тренажерну залу, офісні та інші побутові приміщення.

В епіцентрі свята Юрій Ткаченко вручив Володимиру Лашкулу відзнаку Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаської обласної ради за особливі заслуги перед Черкащиною та почесну відзнаку від Федерації футболу України.

Після цього відбувся матч між командами початкових груп академії, який завершився бойовою нічиєю.

Зазначимо, що перших талановитих футболістів Білозірська академія зможе прийняти вже наступного року.

Наверх