Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство / Цей день в історії 22 лис 2016 12:54

СЬОГОДНІ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СИНІВ.

СЬОГОДНІ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СИНІВ.22-го листопада світ відзначає Міжнародний день синів.

Сьогодні практично кожна людина знає або, принаймні, чула про День матері, який щорічно відзначається в різних країнах з різницею в датах проведення. День батька, мабуть, відомий дещо менше, але також святкується в різних державах і має, як і День матері, свою історію.

Продовжуючи тематику свят сімейного характеру, по просторах Інтернету все частіше «бродить» ще один знаменний день – «День синів» або «День сина».

Історія появи цього свята невідома. Проте Всесвітній день синів встиг завоювати любов у населення нашої планети, бо всі люблячі батьки прагнуть дати своїм дітям, своїм синам – майбутнім батькам, все найкраще, щоб їх життя було наповнене достатком і любов'ю. Тому 22 листопада всі мами, тата, їх сини чують на свою адресу вітання і найкращі побажання.

У День синів зазвичай всі батьки маленьких хлопчиків балують чад різними смаколиками і домашніми солодощами. Проте головний подарунок, який батьки можуть зробити це свято, подарувати дітям любов і приємні слова. Також це чудовий привід висловити подяку своїй дитині за те, що вона зробила життя батьків набагато красивіше, осмисленіше, сказати про те, як вони пишаються своїм сином, його успіхами, заслугами і закріпити все це символічним подарунком.
Наверх