Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 29 лис 2016 14:26

У ЧДТУ відкриють безкоштовні курси із GPS-моніторингу.

У ЧДТУ відкриють безкоштовні курси із GPS-моніторингу.Проходження цих курсів дасть можливість стати затребуваним фахівцем транспортної компанії.

Про це повідомляє "Прочерк".

- До кінця листопада у ЧДТУ відкриються безкоштовні курси із GPS-моніторингу для черкащан, що бажали б опанувати сучасні супутникові технології та знайти нову роботу, – констатував декан факультету електронних технологій ЧДТУ Артем Гончаров. – Нещодавно ми отримали нове обладнання від компанії «Теко Трейд», за допомогою якого студенти на практиці опанують сучасні методи GPS-моніторингу – інноваційного методу контролю роботи компаній-перевізників. Таким навичкам – із налаштування, обслуговування, використання та ремонту систем GPS-моніторінгу, необхідним для сучасного контролю маршрутів великих транспортних компаній – ми зможемо навчити і всіх бажаючих черкащан, що мають базові технічні знання.

- Першу групу буде сформовано із 20 осіб, укомплектувати її ми плануємо до кінця листопада. Усі бажаючі можуть уже сьогодні подати заявки у довільній формі за електронною адресою [email protected], – зазначила декан факультету інформаційних технологій і систем ЧДТУ Ірина Трегубенко. – Отримати на цих вечірніх курсах можливо буде навички, що допоможуть стати затребуваним фахівцем транспортної компанії або компанії-інтегратора GPS-моніторингу. Транспортна сфера сьогодні розвивається досить динамічно – і потребує кваліфікованих спеціалістів – таких, як інженери технічної підтримки (супровід систем GPS-моніторингу) та монтажники GPS-трекерів.
Наверх