Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Черкаський район. Новини 29 лис 2016 14:22

Про соціальний гуртожиток.

Про соціальний гуртожиток.Шановні жителі району, нагадуємо, що в м. Сміла наразі працює соціальний гуртожиток, який може стати житлом для дітей-сиріт, випускників інтернатів, тих, хто з різних причин і обставин опинився на вулиці та не має власного куточку.

Основними завданнями «Обласного соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» є: забезпечення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 15 до 18 років, а також осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 18 до 23 років тимчасовим житлом; надання психологічних, соціально-педагогічних, юридичних, соціально-економічних та інформаційних послуг зазначеним особам.

До гуртожитку поселяються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, віком від 15 до 18 років, а також особи із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 18 до 23 років після завершення періоду перебування в інтернатних закладах, дитячих будинках сімейного типу, прийомних сім’ях, припинення піклування, припинення договору про патронат, завершення строкової служби у Збройних Силах України, відбуття покарання у вигляді позбавлення волі за умови відсутності у них житла або у разі, коли їх житло визнане в установленому порядку непридатним для проживання або не підлягає ремонту та реконструкції.

Граничний строк перебування особи у гуртожитку становить три роки.

З метою отримання додаткової інформації звертатись до Черкаського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за адресою: м. Черкаси, вул. В. Чорновола, 157, каб. 135, тел/факс (0472)64-46-69; E—mail:[email protected]


За інформацією сайту Черкаської РДА
Наверх