Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 21 лис 2016 21:13

ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."

ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."Недавно почула думку, що на передовій солдати забезпечені усім необхідним, що у них усе є. Можливо і є. Я не перевіряла. Та я точно знаю, що їм, у холодних окопах, не вистачає домашнього тепла, не вистачає запаху дому, не вистачає тієї турботи на яку вони заслуговують.

Нині точиться дуже багато суперечок з приводу того, хто більше зробив, хто менше, хто що дав і чого не дав. У кожного своя міра добра. У кожного своя міра милосердя. Ми будемо з вами, хлопці, допоки не закінчиться війна.

18 листопада 2016 р. наші нехитрі гостинці поїхали на передову. Відгукнулись на заклик підтримати воїнів жителі сіл Мошни, Байбузи, Свідівок.

Зі Спасо-Преображенського храму с.Мошни (настоятель Олег Мархалевич) дали - картоплі 20 кг., олія 47 літрів, мед 12 літрів, печиво 7 ящиків, цукерки 1 ящик великий), сухарики 5 мішків, крупи і макарони близько 10 кг., цукор до 10 кг. СТОВ «Продкомерс» (директор Білокуров Геннадій Михайлович): яблука 60 кг. Панич Микола Олександрович, приватний підприємець - копчене м'ясо 30 кг. Короп Тетяна Василівна, приватний підприємець: тушкована 14 банок по 0,5 л., компот 10 л. , варення 4 банки по 0,5 л., ковбасні вироби 13 кг. Сільський голова Шкарбута Богдан Вікторович – 20 л. солярки. Дудник Вікторія Анатоліївна, директор СТОВ «Мошнівська МТС» - 20 л. солярки. Гуля Віта Борисівна – картопля 4 відра, капуста 10 кг., буряк столовий, консервація 8 л., пиріжки 60 шт. і лист від Валерії. Константинови Леся і Григорій – буржуйка 1 шт., сухофрукти 5 кг., капуста квашена 12 кг., корейська морква 3 кг., пиріжки 120 шт., яйця, гриби та 700 грн. (на обладнання до бліндажа). Мошнівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (директор Майданік Наталія Вікторівна) – близько 150 л. консервації, картоплі 6 мішків, овочі 4 мішки, теплі речі, 50 грн.

Свідівчани сім'я Харченко (Хорошавіни) Наталія та Володимир – сало 6 кг., консервація 9 л., смалець 2л., макаронні вироби 1,5 кг., картопля 2 відра, столовий буряк 5 кг., рукавиці робочі 10 пар.

Жителі с.Байбузи (принесли до сільської аптеки), Немеш Катерина Кіндратівна та мешканці вул.Шевченка – консервація близько 40 л. та близько овочі 50 кг. Свято-Успенський храм с.Байбузи (настоятель отець Юрій) – консервація близько 10 л., цукерки і печиво близько 8 кг, цукор до 5 кг. макаронні вироби і крупи близько 5кг.

Доки збиралась зробити допис гостинці доїхали до адресатів. Наші 128-ма та 93-тя бригади, земляки які перебувають у складі Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню, та стабілізації лінії розмежування щиро дякують за підтримку.

ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."ЛЕСЯ КОНСТАНТИНОВА:"МИ БУДЕМО З ВАМИ, ХЛОПЦІ, ДОПОКИ НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА."
Наверх