Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 01 січ 2019 11:30

Сонце готує землянам неприємний сюрприз

Сонце готує землянам неприємний сюрпризВчені вважають, що в самому кінці грудня Сонце готує землянам неприємний сюрприз.

Наше світило яке “прокидається” все раніше руйнувало історичний цикл ще в минулому році, а тепер, з кожним новим місяцем, все більше активізується. Передбачувані потужні спалахи можуть знищити магнітосферу, що захищає Землю від згубної космічної радіації.

Раніше вчені вже заявляли про значне зміщення магнітних полюсів планети. Цю аномалію вже повною мірою відчули на собі люди з кардіологічними захворюваннями і гіпертонією. У зв’язку з заявами астрофізиків, користувачі починають задавати питання в соціальних мережах – «зустріч Нового року відміняється?».

Розрадою може служити той факт, що процес зникнення магнітного поля Землі не є моментальним, хоча цілком можливим, а тому, тривожним. Не дарма більшість віщунів і ясновидців відзначають 2019 рік, як переламний у подальшій долі планети. Якщо теорія вчених підтвердиться, то бункери, побудовані деякими людьми в очікуванні прильоту Нібіру, можуть стати у нагоді вже в наступному році.
Наверх