Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 20 гру 2018 08:00

МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)

МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)День святого Миколая, покровителя дітей і мандрівників, в Україні люблять та чекають усі: і діти, і дорослі, адже це свято турботи і любові до ближнього, що має особливу атмосферу приготування й отримання подарунків. І кожен з нас цього дня очікує на маленьке диво.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише директор Мошнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Наталія Майданік.

"Побувати у справжній казці, створеній власними руками, вдалося сьогодні учням Мошнівської школи. Просторий вестибюль ледь вмістив усіх бажаючих взяти участь у численних майстер-класах Фабрики чудес. Маленькі помічники Миколая разом із класними керівниками із захопленням створювали сувеніри та прикраси, розписували смаколики-миколайчики.

Не залишилися діти байдужими до акції «Радість свята для солдата»: охоче писали вітальні листівки, пакували необхідні нашим захисникам речі, солодощі та подарунки до Новорічних свят.

Учні молодших класів переглянули театралізоване дійство «Святий Миколай, ти до нас завітай!». Весела музика, майже професійна акторська гра учнів 8-го класу створили гарний настрій та налаштували присутніх на атмосферу свята.

За традицією святий Миколай завітав до нас зі свитою, у супроводі двох ангелів та двох бісів. Перші повідомляли своєму покровителю про хороші вчинки дітей, другі ж нашіптували йому про усі провини та грішки. Але добро завжди перемагає: ніхто з малечі не залишається без подарунків.

Щороку святий Миколай кличе за собою людей, пропонує стати поруч і робити добро задля інших. Одні ще сумніваються, хтось уже зробив перший крок, а інші давно і впевнено ідуть за ним, за Святим Угодником, несучи радість у дитячі садки та школи. Ми дякуємо таким людям за щедрість душі!

Хочу щиро подякувати нашому Голові села Богдану Вікторовичу Шкарбуті, який, попри свій щільний робочий графік, завітав до дітей не лише з подарунками, а і з теплим батьківським напутнім словом; Сергію Миколайовичу Терещуку, Голові Ради директорів групи компаній «Маїс», який передав школярам чудові яблука та солодощі; Віталію Єн-Хановичу Чену, депутату Черкаської обласної ради, за сприяння якого придбано 3 смарт-телевізори для учнів початкових класів; Владиславу Володимировичу Голубу, народному депутату України, завдяки допомозі якого завершується будівництво очисних споруд для нашої школи, а також придбано 2 смарт-телевізори.

Нехай віра у добро та життєва мудрість не покидають вас на обраному шляху!"
МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)МИКОЛАЙ КРОКУЄ СВІТОМ: "ПОБУВАТИ У СПРАВЖНІЙ КАЗЦІ. СТВОРЕНІЙ ВЛАСНИМИ РУКАМИ, ВДАЛОСЯ УЧНЯМ МОШНІВСЬКОЇ ШКОЛИ", - НАТАЛІЯ МАЙДАНІК (ФОТО)
Наверх