Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Культура 14 гру 2018 13:04

МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ: ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОГО СБК ВІДВІДАВ СТОЛИЧНИЙ "ДРІМ ТАУН" (ФОТО)

МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ: ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОГО СБК ВІДВІДАВ СТОЛИЧНИЙ "ДРІМ ТАУН" (ФОТО)Колектив Мошнівського сільського Будинку культури, який цього року визнано одним з трьох найкращих закладів культури України в сільській місцевості, здійснив свою давню мрію.

Незабутньою та захоплюючою стала поїздка колективу в місто Київ, подарована працівникам Будинку культури благодійниками.

Софіївська площа, Свято-Михайлівський собор, Успенський собор і багато іншого побачили працівники БК, деякі вперше в своєму житті, під час прогулянки столицею України. А родзинкою поїздки став відпочинок у Київському аквапарку «Дрім Таун» - за вікном зима, сіро та похмуро, а ми на 5 годин поринули в чарівне літо з пальмами, динозаврами, прозорою водою, екстремальними гірками та басейнами. Це незабутньо! Шкода ,що не всі працівники змогли бути з нами!

Щиро вдячні за можливість втілити мрію в життя, за позитивні емоції та релакс нашому Сільському голові Богдану Вікторовичу Шкарбуті, депутату Черкаської районної ради Володимиру Михайловичу Шимановському, Голові ГО "Об'єднання бійців-реформаторів" Сергію Олександровичу Лугері та директору ТОВ «Мошнівська МТС» Вікторії Анатоліївні Дудник.

Директор Мошнівського СБК Леся Гаврилюк
МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ: ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОГО СБК ВІДВІДАВ СТОЛИЧНИЙ "ДРІМ ТАУН" (ФОТО)МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ: ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОГО СБК ВІДВІДАВ СТОЛИЧНИЙ "ДРІМ ТАУН" (ФОТО)МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ: ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОГО СБК ВІДВІДАВ СТОЛИЧНИЙ "ДРІМ ТАУН" (ФОТО)МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ: ТВОРЧИЙ КОЛЕКТИВ МОШНІВСЬКОГО СБК ВІДВІДАВ СТОЛИЧНИЙ "ДРІМ ТАУН" (ФОТО)
Наверх