Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Новини освіти 08 гру 2018 14:00

В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ (ФОТО)

В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ (ФОТО)6 грудня в Мошнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відзначили День Збройних сил України.

Про це розповіла Анжеліка Моїсеєва в соціальній мережі Facebook.

"Дякуємо кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресору. Ми, вчителі й учні Мошнівської школи, підтримуємо українське військо, відстоюємо незалежність своєї країни, своє майбутнє! Ми віримо в мирну Україну!

У цей святковий день вже традиційно ми зустрічали дорогих гостей – відомого волонтера Черкащини Григорія Константинова та розвідників 93-ОМБр Сергія Роботу і Юрія Чорнокнижного, побратимів Максима Преснякова, офіцера Збройних сил України, який віддав своє життя, захищаючи рідну землю від ворожої агресії.

Учні школи під керівництвом Зінаїди Григуть виготовили оригінальні подарунки-обереги для воїнів. Учителі Ольга Синчак і Вячеслав Дерев'янко провели військово-спортивні змагання, де учасники мали можливість продемонструвати справжні чоловічі якості – спритність, витривалість, силу та наполегливість. Для маленьких учнів була підготовлена презентація, з якої вони дізнались про історію виникнення свята Збройних сил України, про почесний обов’язок громадян – служити в лавах української армії.

На завершення урочистих заходів директор школи Наталія Вікторівна Майданік привітала всіх присутніх зі святом та закликала дітей виховувати в собі відповідальність, дисциплінованість і бажання займатися спортом, тому що саме такі учні в майбутньому стануть гарними воїнами та зможуть гідно захищати нашу Батьківщину.

Сюрпризом для всіх присутніх стали незвичайні солодкі подарунки учасникам змагань та гостям свята від керівника окремого підрозділу ГО «Група Патріот» в Черкаському районі Лесі Константинової, виготовлені нею власноруч.

Ростіть здоровими, загартовуйте тіло і душу. Будьте готові до випробувань у житті. Любіть Україну, вивчайте її історію і примножуйте її славу!"
В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ (ФОТО)В МОШНІВСЬКІЙ ЗОШ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ (ФОТО)
Наверх