Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 07 гру 2018 08:00

ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ

ВІТАННЯ З НАГОДИ ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ
Дорогі мошнівці, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!


Це свято нашої Громади, громади кожного села, селища та міста, кожного українця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є й справді народною - владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади та в інтересах громади.

Діяльність Мошнівської сільської ради, її Виконавчого комітету, представників нашої Громади у радах всіх рівнів є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців села. Нині на порядку денному ще багато проблем, розв’язання яких дасть можливість Мошнам розвиватися стабільно, впевнено дивитися в майбутнє. А визначальну роль у вирішенні життєво важливих для мошнівців питань відіграють саме органи місцевого самоврядування.

Впевнений, що працівники органів місцевого самоврядування завжди залишатимуться мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. І разом з усією громадою, депутатами, партійними та громадськими організаціями в мирі й злагоді підніматимуть потенціал громади на вищий рівень.

Висловлюю вдячність депутатам сільської ради, депутатам, що представляють наше село в радах всіх рівнів, працівникам сільської ради та виконавчого комітету, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі. Саме вони, представляючи інтереси громади, тим самим забезпечують право кожного з нас бути почутим.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Уклін і шана Вам, дорогі мошнівці, за любов до рідного краю, за самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Сердечно бажаю усім, хто працює на благо громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров'я, достатку й благополуччя.

Нехай усі життєві негаразди обходять Вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги.

З повагою,
Голова села Мошни Богдан ШКАРБУТА
Наверх