Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Черкаський район. Новини 15 лис 2016 17:51

Підприємство з виробництва деревного вугілля програло суд.

Підприємство з виробництва деревного вугілля програло суд.Підприємство з виробництва деревного вугілля, що розташовувалось у с.Байбузи Черкаського району, програло в суді, до якого подавало апеляційну скаргу.

Судове засідання відбулося сьогодні, 15 листопада, в Київському апеляційному адміністративному суді, передає кореспондент УНН-Центр.

Черкаський окружний адміністративний суд місяць тому призупинив діяльність цього підприємства на вимогу Держекоінспекції в Черкаській області. Але підприємство подало апеляцію на підставі того, що екологи нібито не мали права для позапланової перевірки його діяльності. І ось сьогодні суд другої інстанції підтримав попереднє рішення, залишивши в силі постанову Черкаського окружного адміністративного суду.

"Судді були неабияк здивовані, коли побачили, що підтримати державну установу в суді приїхали люди із села. А вони дійсно приїхали, бо теж обурені діяльністю цього підприємства, що забруднює повітря шкідливими викидами свого виробництва", − розповів начальник Держекоінспекції в Черкаській області Сергій Поліщук.

За його словами, екоінспекція вимагає, аби підприємство призупинило свою роботу до того моменту, поки не будуть встановлені фільтри, що мають затримувати викиди забруднюючих речовин.
Наверх