Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 17 гру 2018 17:00

З 19 грудня Німеччина відкрила двері для українських заробітчан

З 19 грудня Німеччина відкрила двері для українських заробітчан19 грудня німецький парламент зніме обмеження на використання легального праці іноземних робітників.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише Євген Черняк.

"Зараз німецький роботодавець обмежений зобов’язанням віддавати пріоритет працівникові з Німеччини, в другу чергу зобов’язаний прийняти на роботу громадян з Євросоюзу.

Якщо роботодавець не зміг закрити вакансію працівником громадянином Німеччини або з ЄС за два місяці , то тільки тоді він може найняти іноземця НЕ з ЄС. Тепер це обмеження знімається! Закон запрацює з Нового Року.

У Німеччині дефіцит понад півтора мільйона робітників. Середня зарплата в Німеччині 3. 300 євро.

Для українських заробітчан відкривається новий, дуже ліквідний ринок. За людей щиро радий.

Але, якщо український роботодавець запропонує навіть рівну зарплату на тлі всього того, що відбувається в Україні, будь-яка нормальна людина поїде і відвезе дітей. І буде жити в хороших умовах. Діти навчатимуться в нормальних школах. Ходитимуть по безпечним вулицях. Користуватимуться нормальною медициною. Переміщатимуться по відмінним дорогами. Це очевидно.

Україна дуже скоро перетворитися на країну пенсіонерів і корупціонерів.

З ким залишаться українські роботодавці важко уявити. На місце виїхали поляків приїхало пару мільйонів українських робітників. Кваліфікованих і невибагливих. На місце виїхали українців ніхто не приїхав і не приїде. Є більш благополучні країни з нормальними умовами життя. Туди і поїдуть трудові мігранти."
Наверх