Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство / Економіка 21 лис 2016 20:04

Робітничі професії – поміж найбільш запитуваних та високооплачуваних на Черкащині.

Робітничі професії – поміж найбільш запитуваних та високооплачуваних на Черкащині.Протягом січня-жовтня 2016 року до центрів зайнятості Черкаської області надійшло 33 тис. вакансій від роботодавців регіону.

Трійку лідерів очолили робітничі професії – 58%, друге місце посіли службовці – 24% і 18% – вакансії для осіб, які не мають кваліфікації.

Про це інформує Черкаський обласний центр зайнятості.

За розмірами запропонованої заробітної плати вакансії розподілилися наступним чином: з мінімальною заробітною платою – 12%; від мінімальної до середньої заробітної плати по області – 79%; від середньої заробітної плати по області – 9%.

Серед вакансій, у яких роботодавці зазначили найвищу заробітну плату, можна зазначити: начальники відділів та заступники директорів (близько 5 тис. грн), апаратник апретування (4,5 тис. грн), грибовод (3,8 тис. грн), електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах (3,7 тис. грн), інженер-конструктор, апаратник пастеризації та охолодження молока, головний інженер, електрогазозварник, апаратник борошномельного виробництва, водій тролейбуса, машиніст екскаватора, головний механік, машиніст автогрейдера, бетоняр та ін.
Наверх