Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 01 гру 2018 10:30

В МОШНАХ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ" (ФОТО)

В МОШНАХ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ" (ФОТО)29 листопада в Мошнах провели тренінг за програмою «Активні громадяни».

Захід організував депутат Черкаської обласної ради, голова постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту Володимир Доманський.

Як зазначив Володимир Миколайович: "Як і обіцяв, продовжуємо спільно з представниками Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру розвивати молодіжну політику в сільській місцевості.

29 листопада в селі Мошни Черкаського району провели тренінг за програмою «Активні громадяни». У тренінгу взяли участь активні мешканці села, вчителі, учні Мошнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та інші бажаючі.

Директор Черкаського обласного молодіжного центру Олена Кудрявцева спілкувалась з учасниками тренінгу на теми проблем сільського населення і можливих шляхів їх вирішення, яким чином можна організувати дозвілля, та провела дуже багато цікавих ігор, від яких учні отримали масу задоволення.

Слід відмітити, що учасники тренінгу залишились задоволеними та запрошували представників Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру відвідати їх ще, з метою знайомства з новими тенденціями у молодіжній політиці та корисними знаннями."
В МОШНАХ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ" (ФОТО)В МОШНАХ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ" (ФОТО)В МОШНАХ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ" (ФОТО)В МОШНАХ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ" (ФОТО)В МОШНАХ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ" (ФОТО)В МОШНАХ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ" (ФОТО)В МОШНАХ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ" (ФОТО)В МОШНАХ ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ "АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ" (ФОТО)
Наверх