Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 11 гру 2018 06:00

Facebook розширює можливості нової функції

Facebook розширює можливості нової функціїСоцмережа Facebook почала розширювати можливості функції, яка дозволяє людям бачити не тільки місцеві новини, а також повідомлення про зниклих людей, перекриття доріг, скоєння злочинів та шкільні оголошення.

«Facebook стримано розширює (можливості - ред.) функції, що дозволяє людям бачити місцеві новини, повідомлення про зниклих людей, перекриття доріг, скоєння злочинів та шкільні оголошення», - йдеться у повідомленні.

Функція під назвою «Сталося сьогодні» показує людям інформацію з міст, де вони мешкають, з таких джерел, як ЗМІ, урядові відомства та місцеві громади.

Як повідомлялося, Facebook ще у січні цього року запустив таку функцію у шістьох американських містах, як експеримент і розширив цей список до 25. Проте, починаючи з середи 28 листопада, функція поширюватиметься на 400 міст у США та кілька міст в Австралії.

Зазначається, що цією функцією соцмережа намагається покращити свою репутацію, адже за останні кілька місяців її звинувачували в розповсюдженні дезінформації та в тому, що вона стала механізмом для втручання у вибори.
Наверх