Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 06 лис 2016 16:57

СЬОГОДНІ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ.

СЬОГОДНІ - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ.День працівника соціальної сфери — професійне свято України.

Відзначається щорічно у першу неділю листопада. Свято встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи працівників системи органів праці та соціальної політики…» згідно з Указом Президента України «Про День працівника соціальної сфери» від 13 квітня 1999 року № 374/99. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Вельмишановні працівники соціальної сфери!

Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Усі Ви не байдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує Вашої допомоги.
Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.
Переконані, що Вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого краю, соціального захисту тих, хто його потребує.
Бажаємо Вам творчого натхнення, здійснення всіх Ваших задумів і мрій. щоб Вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям!

Низький Вам уклін, шановні, за доброту, терпіння, щирість, любов до людей! Натхнення Вам і творчих успіхів у Вашій благородній справі!
Наверх