Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 24 лис 2018 15:05

ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ: "ВОГОНЬ СКОРБОТИ ПАЛАЄ В СЕРЦІ" (ФОТО)

ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ: "ВОГОНЬ СКОРБОТИ ПАЛАЄ В СЕРЦІ" (ФОТО)Смуток огортає душу, коли осмислюєш рядки архівних документів або читаєш сповнені печалі розповіді очевидців Голодомору, штучно створеного в Україні. Але правду повинні знати всі, якою б гіркою вона не була.

Саме з цією метою 23 листопада в сільській бібліотеці с. Мошни була організована книжкова поличка та проведена година пам’яті жертв Голодомору «Вогонь скорботи палає в серці».

Бібліотекарі ознайомили присутніх із трагічними сторінками страшних подій української історії, а саме фактами Голодомору безпосередньо в нашому краї. Наприкінці заходу присутні вшанували пам’ять померлих хвилиною мовчання.

Український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України.
ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ: "ВОГОНЬ СКОРБОТИ ПАЛАЄ В СЕРЦІ" (ФОТО)ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ: "ВОГОНЬ СКОРБОТИ ПАЛАЄ В СЕРЦІ" (ФОТО)ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ: "ВОГОНЬ СКОРБОТИ ПАЛАЄ В СЕРЦІ" (ФОТО)
Наверх