Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Суспільство 23 лис 2018 15:00

В МОШНАХ З'ЯВИЛАСЯ НОВА ВУЛИЦЯ

В МОШНАХ З'ЯВИЛАСЯ НОВА ВУЛИЦЯ22 листопада відбулася чергова, сорок третя, сесія Мошнівської сільської ради.

Засідання розпочалося з хвилини мовчання в пам’ять загиблих під час кривавих подій Революції Гідності. «…Сподіваємось, що події зими 2014 року стали жорстким уроком для влади, і надіємось, що справжні вбивці, від рук яких гинули наші громадяни, постануть перед судом», - зазначив Голова села Мошни Богдан Шкарбута.

Розглянули народні обранці і питання вшанування пам’яті колишнього керівника КСП "Дружба" Івана Антоновича Бабича, який доклав вагомих зусиль в розбудову нашого села.

«Вкотре, особливо до Дня працівників сільського господарства, мені задають питання, висловлюють прохання щодо вшанування пам’яті колишнього керівника КСП "Дружба" Бабича Івана Антоновича, який жив і працював для своєї малою Батьківщини, та є дійсно історичною постаттю в становленні добробуту і процвітання нашого села, - наголосив Богдан Шкарбута. – Тож, враховуючи численні звернення жителів Мошнівської громади, я вніс на розгляд 43 сесії 7 скликання питання щодо перейменування вулиці Смаглія, де до своєї смерті проживав Іван Антонович, на вул. Івана Бабича».

Іван Антонович Бабич багато років плідно працював на розбудову рідного села. «Міжколгоспбуд», Завод продтоварів, Будинок культури, дитсадки та проект нової школи, Обеліск Слави та бетонні тротуари на центральній вулиці села споруджені за його участі. Очоливши колгосп «Дружба», він розпочав будівництво тваринницького комплексу, що вивів господарство у мільйонери, та провів газифікацію села. Іван Антонович мав незаперечний авторитет серед мошнівців, які і досі зберігають про нього вдячну пам’ять.

Обговоривши це питання, депутатський корпус одноголосно підтримав пропозицію Голови села. Отже, в Мошни з'явилася нова вулиця - Івана Бабича (колишня Смаглія).

Для мешканців вулиці перейменування не спричинить незручностей, оскільки вся інформація в державних реєстрах змінюється автоматично.
В МОШНАХ З'ЯВИЛАСЯ НОВА ВУЛИЦЯВ МОШНАХ З'ЯВИЛАСЯ НОВА ВУЛИЦЯВ МОШНАХ З'ЯВИЛАСЯ НОВА ВУЛИЦЯВ МОШНАХ З'ЯВИЛАСЯ НОВА ВУЛИЦЯВ МОШНАХ З'ЯВИЛАСЯ НОВА ВУЛИЦЯВ МОШНАХ З'ЯВИЛАСЯ НОВА ВУЛИЦЯ
Наверх