Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Черкаський район. Новини / Освіта 05 лис 2016 10:24

Для навчальних закладів Черкаського району закупили майже 100 сучасних комп’ютерів.

Для навчальних закладів Черкаського району закупили майже 100 сучасних комп’ютерів.Відділ освіти Черкаської райдержадміністрації за підтримки влади району та депутатського корпусу закупив 96 сучасних комп’ютерів.

Все для того, аби забезпечити належний розвиток сучасного інформаційно-комунікаційного освітнього процесу в кожному загальноосвітньому навчальному закладі та широкий доступ до інформаційних ресурсів Інтернету.

Як зазначила начальник відділу освіти райдержадміністрації Людмила Григорчук, на закупку комп’ютерів з бюджету району спрямували 1 млн грн, з яких на сьогодні освоєно близько 900 тис. грн. У середньому вартість одного комп’ютера склала 12 тис. грн.

Закуплено 29 потужних комп’ютерів для адміністрації загальноосвітніх шкіл, які будуть мати свої сайти та висвітлювати освітній процес в школі. Ще 65 комп’ютерів будуть розпреділені пропорційно по школах району відповідно до чисельності учнів в навчальному закладі. Також видано по одному комп’ютеру всім позашкільним закладам. Найближчим часом планують додатково закупити комп’ютерну техніку для повного використання виділених бюджетних коштів.

За інформацією Черкаської РДА
Наверх