Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Черкаський район. Новини 16 лис 2018 17:17

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ЧЕРКАСЬКОЇ РДА ПЕРЕВІРИВ ЯКІСТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ОПАЛЕННЯ МОШНІВСЬКОЇ ЗОШ

ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ЧЕРКАСЬКОЇ РДА ПЕРЕВІРИВ ЯКІСТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ОПАЛЕННЯ МОШНІВСЬКОЇ ЗОШ16 листопада 2018 року, за дорученням голови Черкаської районної державної адміністрації Анатолія Яріша, його заступник Петро Коренюк здійснив перевірку якості надання комунальним підприємством послуг щодо опалення у Мошнівській загальноосвітній школі.

З огляду на минулорічні звернення батьків, опалювальники повернулися до газопостачання.

Як зазначає Петро Коренюк, на даний час температурний режим у школі знаходиться в межах нормативних вимог, температура у класах становить близько 20° С. “Районна влада й надалі триматиме це питання на контролі”, – підсумував засупник голови райдержадміністрації.

За інформацією прес-служби Черкаської РДА
ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ЧЕРКАСЬКОЇ РДА ПЕРЕВІРИВ ЯКІСТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ОПАЛЕННЯ МОШНІВСЬКОЇ ЗОШЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ЧЕРКАСЬКОЇ РДА ПЕРЕВІРИВ ЯКІСТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ОПАЛЕННЯ МОШНІВСЬКОЇ ЗОШЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ЧЕРКАСЬКОЇ РДА ПЕРЕВІРИВ ЯКІСТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ОПАЛЕННЯ МОШНІВСЬКОЇ ЗОШЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ЧЕРКАСЬКОЇ РДА ПЕРЕВІРИВ ЯКІСТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ОПАЛЕННЯ МОШНІВСЬКОЇ ЗОШЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ЧЕРКАСЬКОЇ РДА ПЕРЕВІРИВ ЯКІСТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ З ОПАЛЕННЯ МОШНІВСЬКОЇ ЗОШ
Наверх