Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 13 лис 2018 11:00

Свято наближається: Синоптики спрогнозували погоду на Новий рік 2019

Свято наближається: Синоптики спрогнозували погоду на Новий рік 2019Синоптики спрогнозували погоду на різдвяні і новорічні свята і засмутили українців - на їхню думку, "справжньої" зими в грудні не передбачається.

Зокрема, народні синоптики Леонід Горбань і Володимир Деркач передрекли досить теплу погоду в грудні, аналогічну листопадовій. При цьому в температурі відбуватимуться постійні коливання. Очікується п'ять періодів легких морозів, слідом за якими послідує стільки ж відлиг.

Різке похолодання відбудеться до кінця другої декади, проте в наступні дні воно зміниться теплом. Також фахівці передбачають дощову погоду в першому місяці зими.

В цілому ж кліматологи прогнозують морозну погоду з січня. Температура знизиться до 11-15 градусів нижче нуля, а після хрещення холод зміниться сльотою з дощем і снігом.

Найхолоднішим, як і очікувалося, буде лютий. За попередніми оцінками, температура опуститься до -15-18 градусів. Холод посилиться ще і крижаним вітром.

Згідно ще одного прогнозу, сніговий покрив збережеться на більшій частині країни до середини весни. А перший весняний місяць буде зберігати температуру 8-9 градусів вище нуля.

При цьому перехід від холоду до тепла може статися дуже різко - відразу ж після Пасхального тижня.
Наверх