Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Культура 11 лис 2018 08:42

ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ВИЗНАННЯ. МОШНІВСЬКИЙ СБК ПОСІВ ТРЕТЄ МІСЦЕ В УКРАЇНІ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ (ФОТО)

ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ВИЗНАННЯ. МОШНІВСЬКИЙ СБК ПОСІВ ТРЕТЄ МІСЦЕ В УКРАЇНІ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ (ФОТО)Інтелектуальний, культурний та духовний потенціал села Мошни без перебільшення можна рівняти з кращими надбаннями окремих районів. Не випадково цьогоріч Міністерство культури України визнало Будинок культури села Мошни серед переможців Всеукраїнського огляду – конкурсу закладів культури у сільській місцевості (III місце).

В Україні цей конкурс проводиться один раз на два роки. Критерії результативності охоплюють комплексно все - матеріально-технічна база Будинку культури, кадрове забезпечення, кількість творчих формувань, їхнє жанрове розмаїття, участь в районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних святкових заходах, фестивалях та конкурсах.

Огляд проводиться в три етапи на районному рівні – де робота Будинку культури села була визнана найкращою в районі, обласному - де по всім критеріям Будинок культури отримав перемогу та подав все необхідне на Всеукраїнський рівень конкурсу. Будинок культури вийшов у переможці та отримав III – почесне місце серед всіх областей України.

Тільки дякуючи взаємній співпраці всіх - місцевої влади, депутатів різних рівнів, керівників культурно-освітніх закладів, підприємств, установ,організацій та приватних осіб, творчих працівників Будинку культури і керівників колективів, та окремо кожного учасника – наш Будинок культури здобув перемогу та визнання на Всеукраїнському рівні.

І хоча це третє місце – це не привід для смутку, а стимул працювати та творити ще краще та з більшим натхненням на благо збереження, розвитку та слави Мошнівського краю. Всеукраїнська відзнака наснажує і зобов’язує до подальшого розвитку. Тому ми кажемо – Будинок культури завжди відкритий для всіх. Запрошуємо – приходьте.

Це наша спільна ПЕРЕМОГА!!!

Директор Мошнівського СБК Леся Гаврилюк
ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ВИЗНАННЯ. МОШНІВСЬКИЙ СБК ПОСІВ ТРЕТЄ МІСЦЕ В УКРАЇНІ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ (ФОТО)ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ВИЗНАННЯ. МОШНІВСЬКИЙ СБК ПОСІВ ТРЕТЄ МІСЦЕ В УКРАЇНІ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ (ФОТО)ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ВИЗНАННЯ. МОШНІВСЬКИЙ СБК ПОСІВ ТРЕТЄ МІСЦЕ В УКРАЇНІ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ (ФОТО)ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ВИЗНАННЯ. МОШНІВСЬКИЙ СБК ПОСІВ ТРЕТЄ МІСЦЕ В УКРАЇНІ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ (ФОТО)ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ВИЗНАННЯ. МОШНІВСЬКИЙ СБК ПОСІВ ТРЕТЄ МІСЦЕ В УКРАЇНІ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ (ФОТО)ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ВИЗНАННЯ. МОШНІВСЬКИЙ СБК ПОСІВ ТРЕТЄ МІСЦЕ В УКРАЇНІ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ (ФОТО)ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ВИЗНАННЯ. МОШНІВСЬКИЙ СБК ПОСІВ ТРЕТЄ МІСЦЕ В УКРАЇНІ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ (ФОТО)ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ВИЗНАННЯ. МОШНІВСЬКИЙ СБК ПОСІВ ТРЕТЄ МІСЦЕ В УКРАЇНІ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ (ФОТО)ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ВИЗНАННЯ. МОШНІВСЬКИЙ СБК ПОСІВ ТРЕТЄ МІСЦЕ В УКРАЇНІ СЕРЕД ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ (ФОТО)
Наверх