Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 30 жов 2018 11:00

"Буде дуже жорсткий Уран": Астролог розповів, коли і чому краще відмовитися від поїздок і авіаперельотів

"Буде дуже жорсткий Уран": Астролог розповів, коли і чому краще відмовитися від поїздок і авіаперельотівЗгідно з астрологічним прогнозом, є висока ймовірність потрапити в аварію, втратити гроші або кохану людину.

Найскладніший період жовтня 2018 року - останній тиждень місяця, але вкрай небезпечні три останніх дні - з 29 по 31 жовтня. Про це розповів астролог Влад Росс.

У ці дні астролог радить відмовитися від поїздок, а особливо від літаків. "Буде дуже жорсткий аспектний Уран. Тому в цей час можуть бути аварійні ситуації, пов'язані з літаками і енергетикою", - заявив Росс.

Крім того, у ці дні є велика ймовірність зіпсувати взаємини з другими половинками або бути втягнутим в аферу. Експерт радить у цей період залягти на дно - ні з ким не конфліктувати і уникати будь-яких фінансових ризиків.

"Венера буде в жорсткій позиції до Урану, буде хрестова ситуація, тобто складна, дискомфортна і безкомпромісна. У цей час може статися втрата грошей, руйнування шлюбів, конфлікти між партнерами, судові розгляди. Це найбільш диссонансний і негармонійний період, коли відносини найбільш складні", - додав він.
Наверх