Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство / Черкаський район. Новини 15 жов 2016 11:10

МОШНІВЦІ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В РАЙОННИХ УРОЧИСТИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА.

МОШНІВЦІ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В РАЙОННИХ УРОЧИСТИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА.13 жовтня представники Мошнівської громади взяли участь у районних урочистих заходах з нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва, який проходив в селі Вергуни.

В конкурсі на кращу козацьку страву мошнівці посіли почесне друге місце: "У Мошнах частували кількома видами козацької каші – і пісною, і скоромною. Навіть спробувати все, приготовлене сільчанами, мало в кого вдалося. Наскільки смачними та щедрими були їхні столи." - відзначили Сільські обрії на своїй сторінці у Фейсбук.

Допомогу в приготуванні козацьких страв надали мошнівські підприємці Короп Тетяна Василівна та Гречуха Олена Олексіївна.

За інформацією сайту Черкаської районної ради. Фото - "Сільські обрії"
.

МОШНІВЦІ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В РАЙОННИХ УРОЧИСТИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА.МОШНІВЦІ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В РАЙОННИХ УРОЧИСТИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА.МОШНІВЦІ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В РАЙОННИХ УРОЧИСТИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА.МОШНІВЦІ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В РАЙОННИХ УРОЧИСТИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА.МОШНІВЦІ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В РАЙОННИХ УРОЧИСТИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА.МОШНІВЦІ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В РАЙОННИХ УРОЧИСТИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА.
МОШНІВЦІ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В РАЙОННИХ УРОЧИСТИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА.МОШНІВЦІ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В РАЙОННИХ УРОЧИСТИХ ЗАХОДАХ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА ДНЯ УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦТВА.
Наверх