Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Культура / Черкаський район. Новини / Освіта 12 жов 2016 16:16

Олексій Собко представив трудовому колективу Мошнівської дитячої музичної школи нового керівника.

Олексій Собко представив трудовому колективу Мошнівської дитячої музичної школи нового керівника.Сьогодні, 12 жовтня 2016 року голова районної ради Олексій Собко, спільно з начальником відділу культури і туризму районної державної адміністрації Оленою Бардіновою за участю сільського голови села Мошни Богдана Шкарбути представили трудовому колективу Мошнівської дитячої музичної школи нового директора Людмилу Гончаренко.

Представляючи новообраного директора голова районної ради зазначив, що згідно чинного законодавства відбувся конкурс, в якому перемогу отримала Людмила Олексіївна, тому маю сьогодні честь її вам представити та привітав з призначенням і вручив квіти. В свою чергу новий директор школи подякувала за привітання, а також зазначила, що тільки спільними зусиллями та за підтримки колективу, робота музичної школи буде тільки примножуватися та досягне відовідних успіхів.

Людмила Гончаренко народилася 1983 р. в м. Переяслав-Хмельницький. У 2006 році закінчила Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Григорія Сковороди. У 2004-2015 рр. працювала вчителем музичного мистецтва Корсунь-Шевченківської загальноосвітньої школи №2. Останнє місце роботи – художній керівник Черкаського міського Будинку культури імені Івана Кулика.

Також, Олексій Петрович подякував колишньому директору Григорію Савицькому за довгу кропітку та плідну працю, яка роками примножувала славу Мошнівської дитячої музичної школи, за розуміння та життєву позицію.

За інформацією сайту Черкаської районної ради


Олексій Собко представив трудовому колективу Мошнівської дитячої музичної школи нового керівника.Олексій Собко представив трудовому колективу Мошнівської дитячої музичної школи нового керівника.
Наверх