Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Економіка 07 жов 2016 12:58

Мошни долучились до ремонту доріг державного значення.

Мошни долучились до ремонту доріг державного значення.Проблеми у сфері дорожнього господарства району завжди є в центрі уваги. Адже від того, як вирішуються проблеми даної галузі нзалежить життєдіяльність, соціальна стабільність та інвестиційна привабливість району.

На даний час районна влада спільно з органами місцевого самоврядування прикладають всі зусилля для утримання дорожньої мережі в належному стані та займаються вирішенням питань благоустрою територій. Дієвим проявом такої співпраці є співфінансування дорожніх робіт.

З цією метою 09.09.2016 рішенням сесії Черкаської районної ради затверджено «Програму фінансування ремонту доріг державного значення, які проходять територію Черкаського району на 2016-2018 роки».

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми на 2016 рік – 2,3млн. грн.
за рахунок коштів місцевих бюджетів, а саме: кошти районного бюджету (включаючи субвенції сільських рад) 2 150,22 тис.грн.; кошти Білозірської ОТГ 155,06 тис.грн.
Вже виділено з сільських бюджетів коштів на загальну суму 276 906 грн. До цієї доброї справи вже долучилися Леськівська, Дубіївська, Думанецька, Мошнівська, Хутірська, Чорнявська сільські ради.

Іншими сільськими радами та об’єднаною територіальною громадою району, заплановано провести найближчими днями чергові та позачергові сесії з вирішенням питання щодо виділення коштів під зазначену Програму.

Заступник голови райдержадміністрації Петро Коренюк координує та постійно контролює процес проведення ремонту шляхів, неодноразово виїжджаючи на місця проведення ремонтних робіт.

— Ми зробимо все, щоб дорогами і вулицями було не лише безпечно, а й приємно їздити. — наголошує керівник районної влади.

За інформацією сайту Черкаської РДА
Наверх