Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Фотоновини / Суспільство 01 жов 2016 18:34

Богдан Шкарбута: Святкування такого дня дає можливість нагадати всім про людський обов’язок бути милосердним та турботливим до своїх дідусів, бабусів, батьків.

Богдан Шкарбута: Святкування такого дня дає можливість нагадати всім про людський обов’язок бути милосердним та турботливим до своїх дідусів, бабусів, батьків.До Дня людей похилого віку в Україні Сільський голова с. Мошни Богдан Вікторович Шкарбута разом з депутатами Мошнівської сільської ради Гаврилюк Лесею Миколаївною, Пресняковою Валентиною Володимирівною, працівниками Мошнівського будинку культури відвідали мешканців Лозівського будинку інтернату для літніх людей.

Особлива увага була прикута до своїх земляків з Мошен, яких на постійному проживанні у вказаному будинку інтернаті влаштовано 4 людини. Сільський голова передав продукти харчування для жителів будинку від сільської ради, ПРАТ "ФрауМарта" та депутата Черкаської районної ради Шимановського Володимира Михайловича, а працівники культури Мошен подарували бабусям та дідусям незабутні хвилини настрою Української пісні.

Богдан Шкарбута,- "...Святкування такого дня дає можливість нагадати всім про людський обов’язок бути милосердним та турботливим до своїх дідусів, бабусів, батьків. Адже, як тільки ти починаєш жити дорослим життям, ти задумуєшся над тим, що воно не вічне і твої батьки, прабатьки так само. Ти намагаєшся приділити їм більше уваги, турботи і віддати все те, що вони свого часу вклали в тебе, коли ти був маленьким. Знаєте, оцей зв’язок і кругообіг поколінь завжди дає привід для роздумів швидкоплинності часу…".

Володимир Шимановський -"...Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це, по милості Божій, вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Скидати з рахунків людину, яка досягла певного солідного віку абсолютно нелюдяно,тому наший обов'язок робити, все щоб такі люди, деб вони не були, в силу життєвих обставин, відчували нашу турботу, і не дай Боже - почувалися покинутими ..." .

Богдан Шкарбута: Святкування такого дня дає можливість нагадати всім про людський обов’язок бути милосердним та турботливим до своїх дідусів, бабусів, батьків.Богдан Шкарбута: Святкування такого дня дає можливість нагадати всім про людський обов’язок бути милосердним та турботливим до своїх дідусів, бабусів, батьків.Богдан Шкарбута: Святкування такого дня дає можливість нагадати всім про людський обов’язок бути милосердним та турботливим до своїх дідусів, бабусів, батьків.
Богдан Шкарбута: Святкування такого дня дає можливість нагадати всім про людський обов’язок бути милосердним та турботливим до своїх дідусів, бабусів, батьків.Богдан Шкарбута: Святкування такого дня дає можливість нагадати всім про людський обов’язок бути милосердним та турботливим до своїх дідусів, бабусів, батьків.
Наверх