Смачна медицина: Універсальний лікар, або Чому потрібно вживати хурму

Теги:
Смачна медицина: Універсальний лікар, або Чому потрібно вживати хурмуВ м'якоті хурми міститься удвічі більше харчових волокон і корисних мікроелементів, ніж у яблуках.

Хурма корисна тим, у кого барахлить шлунок і кишечник. В її м'якоті міститься удвічі більше харчових волокон і корисних мікроелементів, ніж у яблуках. Це хороший спосіб налагодити роботу кишечника, кажуть фахівці.

До складу хурми входять вітаміни Р і С, які зміцнюють судини і допомагають стабілізувати тиск. Хурма, до речі, особливо потрібна в харчуванні людей, які страждають від гіпертонії.

Крім того, в хурмі присутні багато антиоксидантів, які сприяють продовженню молодості шкіри, захищають її від зморшок, а також підвищують імунітет в організмі. Одним з таких є вітамін А, відомий своєю здатністю підвищувати захист від раку.

До того ж хурма - це ефективний тонізуючий засіб, який допомагає швидко впоратися з дратівливістю, знімає втому і підвищує працездатність.скачать dle 10.4фильмы бесплатно
10-12-2018, 13:30. Переглядів: (126). Коментарів: (0)

Комментарі


Схожі новини