Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство / Новини освіти 05 жов 2018 09:00

ПРИВІТАННЯ ОСВІТЯН З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ ВІД ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ

ПРИВІТАННЯ ОСВІТЯН З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ ВІД ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ШКАРБУТИ
У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначають День вчителя.


Щиро вітаю педагогічний колектив Мошнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з їх професійним святом!


Цей День за роки свого існування став воістину загальнонародним Святом. Сьогодні, як і багато літ поспіль, мільйони школярів, учнів, студентів скажуть самі добрі і теплі слова своїм педагогам і наставникам. У цей день також з величезною теплотою згадують своїх вчителів ті, хто вже пройшов шлях учнівства і йде по життю, спираючись на цінний багаж отриманих знань.

Місія вчителя важка, але благородна. Тут потрібні не тільки глибокі й різнобічні знання і практичний досвід, а передусім безмежна любов до людей, безмірне терпіння і відданість раз і назавжди обраній справі, здатність розуміти, співпереживати і завжди приходити на допомогу, вміння прощати і в будь-якій ситуації йти тільки вперед. Упевнений, що наші дорогі педагоги завжди на висоті: і з точки зору професійної майстерності, і в кращих проявах людських якостей і громадянської позиції.

Бути вчителем - це високе покликання, особливий талант. Ви даєте своїм вихованцям знання, прищеплюючи їм високі моральні поняття честі і гідності, добра і справедливості, розвиваєте кращі особистісні якості, здібності творчо мислити і приймати самостійні рішення, відкриваєте перед кожним величезний світ з вибором тисяч життєвих доріг.

Вчитель - це завжди трудівник і подвижник своєї справи. Тільки сильна духом людина може витримати те колосальне навантаження і стрімкий темп безперервного вдосконалення, які супроводжують роботу з учнями, незалежно від того, чи ходять вони ще в дитячий садок, освоюють шкільну програму або вже отримують професійні знання. Тому в учительській професії завжди залишаються найкращі, віддані справі розвитку освіти люди - золотий фонд, опора і гордість країни.

Низький Вам уклін, дорогі Вчителі, за Вашу нелегку працю! Бажаю всім Вам подальших успіхів на професійній ниві, благополуччя, міцного здоров'я, миру та злагоди, вдячних і цілеспрямованих учнів, які зможуть виправдати Ваші надії!


Голова села Мошни Богдан Шкарбута
Наверх