Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 18 вер 2016 09:15

Сьогодні - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ.

Сьогодні - ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ.Сьогодні в Україні відзначається День працівника лісу.

День працівника лісу — професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України. Відзначається щорічно у третю неділю вересня.

Свято встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи працівників лісового господарства, лісової, деревообробної та целюлозно-паперової промисловості України…» згідно з Указом Президента України «Про День працівника лісу» від 28 серпня 1993 р. № 356/93.

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ЛІСУ ТА ЛІСОВИХ ГАЛУЗЕЙ!

Теплі вітання з Вашим професійним святом з найкращими побажаннями добра, щастя і злагоди прийміть напередодні свого професійного свята. Радість цього свята з Вами розділяють всі профспілчани області бо розуміють ту велику значимість Вашої роботи завдяки якій множиться зелене багатство нашої області. Молоді розкішні ліси з цінними породами дерев, деревина, вироби з дерева — це все результати Вашої праці. Вони настільки вагомі, що ними пишається вся Україна. Тож нехай у Вас і надалі все складається як найкраще, хай ніколи не зраджує Вам Ваше здоров'я, | хай добробут і щастя панують у Вашому домі.
Наверх