Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Фотоновини / Суспільство / Культура / Відео 07 вер 2016 21:10

"ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!"

"ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!"Вшанування воїнів АТО до Дня військової розвідки відбулися сьогодні в Мошнах.

В центрі уваги переповненої зали сільського Будинку культури опинились бійці 24 ОМБР, 54 ОМБР, 93 ОМБР, 128 ГПБ, волонтери Лідія Ковалевська, Григорій і Леся Константинови.

Під оплески присутніх гостей зустріли і почастували запашним "Мошнівським короваєм". Хвилиною тиші вшанували пам'ять загиблих земляків - Олександра Сабади, Максима Преснякова і Анатолія Синчака. З вітальним словом виступили сільські Голови сіл Мошни - Богдан Шкарбута, Байбузи - Петро Лисенко, Яснозір'я - Василь Ткаченко.

Співами та танцями вітали розвідників Раїса Полатайко і Катерина Онопрієнко (с.Мошни), гурт "Оберіг" (с.Свидівок), гурт "Ясноград" (с.Яснозір'я), Марина Биковець (с.Мошни), ансамбль танцю "Флейм" (с.Мошни). Свої уміння продемонстрували вихованці Гуртка національно-патріотичного виховання "Нічні кажани" Мошнівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Слова любові і подяки лунали з вуст волонтерів Лідії Ковалевської, Григорія і Лесі Константинових, представника "Об'єднання бійців-реформаторів" ветерана АТО Андрія Курченка.

Бійці 24 ОМБР подарували юним вихованцям "Нічних кажанів" загартовану в боях фронтову плащ-палатку. В свою чергу сільський Голова Мошен Богдан Шкарбута і волонтер Григорій Константинов вручили подрунки розвідникам.

Завершуючи офіційну частину свята, Григорій Константинов від імені Мошнівської громади вручив "Подяку за сприяння зміцненню обороноздатності ЗСУ та розбудову села Мошни" сільському Голові села Мошни Богдану Вікторовичу Шкарбуті.



"ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!""ВИ ТІЛЬКИ НАС НЕ ЗАЛИШАЙТЕ!"
Наверх