Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 27 вер 2018 09:00

ПРИВІТАННЯ ОТЦЮ ОЛЕГУ МАРХАЛЕВИЧУ З НАГОДИ ЙОГО РУКОПОЛОЖЕННЯ В САН СВЯЩЕННИКА

ПРИВІТАННЯ ОТЦЮ ОЛЕГУ МАРХАЛЕВИЧУ З НАГОДИ ЙОГО РУКОПОЛОЖЕННЯ В САН СВЯЩЕННИКАСьогодні настоятель Спасо-Преображенського храму села Мошни протоієрей Олег Мархалевич відзначає роковини своєї хіротонії. В цей день отця Олега рукоположили в сан священника.

Дорогий батюшка Олег!


Від імені прихожан прийміть сердечні вітання з нагоди чергової річниці Вашої хіротонії. У Вашій особі гармонійно переплелися солідний життєвий досвід, відкритість, щира доброта, працьовитість і велика любов до своєї Церкви та прихожан. Ці риси є прикладом для наслідування багатьох вірних нашої Церкви, які Вас поважають і люблять.

В цей день святковий навіть важко назвати число людей, яких Ви, батюшка, навернули через свою проповідь, які отримали від Вас розраду і полегшення в Таїнстві Сповіді, які отримали батьківське благословення та підтримку, над чиїми дітками було звершено Таїнство хрещення та тих пар, над якими звершено Таїнство вінчання.

З вдячністю, перебуваючи під Ваш святительським омофором, нині всі ми єдиними устами і єдиним серцем возносимо молитви за дарування Вам допомоги Божої у подальших трудах і звершеннях во славу Господа нашого, міцності духовних і тілесних сил, миру і довголіття.

Многая і благая літа!

З повагою,
прихожани Спасо-Преображенського храму, Голова села Мошни Богдан Шкарбута, Мошнівська сільська рада, Громада села Мошни
Наверх