Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 26 вер 2018 14:23

В МОШНІВСЬКОМУ МУЗЕЇ Т.Г.ШЕВЧЕНКА ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ (ФОТО)

В МОШНІВСЬКОМУ МУЗЕЇ Т.Г.ШЕВЧЕНКА ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ (ФОТО)За кілька днів в усьому світі відзначатимуть "Міжнародний день людей похилого віку".

Цього року мошнівчан поважного віку зібрав Мошнівський музей Т.Г.Шевченка. Під дахом музею представники Територіального центру обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян Черкаського району, соціальні працівники та співробітники музею привітали стареньких, стали слухачами їх життєвих історій.

На захід завітав і сільський Голова Мошнівської громади Богдан Шкарбута, який особисто поспілкувався із кожним учасником заходу, розповів стареньким жителям села про плани розвитку громади та прийняв особисті прохання про допомогу, частина з яких знайшли своє вирішення зразу за бесідою.

Кульмінацією заходу став солодкий стіл з чаюванням та солодощами, які забезпечили Голова села та організатори заходу. Солодка чайна бесіда завершилася загальним схваленням планів проведення таких заходів на майбутнє.

Богдан Шкарбута запевнив, що одним із пріоритетів роботи сільської ради, його, як Голови села, є підтримка літніх, одиноких, непрацездатних жителів Мошнівської громади. Так, останнім часом, зазначив Богдан Вікторович, вагому фінансову підтримку від сільської ради, залучених до процесу спонсорів, меценатів на лікування, вирішення складних побутових проблем змогли отримати близько 120 жителів села, з яких 84 пенсіонери, літні люди, що опинилися в складних життєвих ситуаціях. Деякі влаштовані на повне державне утримання.
В МОШНІВСЬКОМУ МУЗЕЇ Т.Г.ШЕВЧЕНКА ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ (ФОТО)В МОШНІВСЬКОМУ МУЗЕЇ Т.Г.ШЕВЧЕНКА ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ (ФОТО)В МОШНІВСЬКОМУ МУЗЕЇ Т.Г.ШЕВЧЕНКА ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ (ФОТО)В МОШНІВСЬКОМУ МУЗЕЇ Т.Г.ШЕВЧЕНКА ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ (ФОТО)
Наверх