Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Суспільство 03 вер 2016 12:34

Богдан ШКАРБУТА: "Діти - наше майбутнє! І вони щохвилини повинні відчувати нашу підтримку і турботу."

Богдан ШКАРБУТА: "Діти - наше майбутнє! І вони щохвилини повинні відчувати нашу підтримку і турботу."29 серпня відбувся районний захід для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей з нагоди Дня знань «У школу з радістю».

З вітальними словами до діток та батьків звернулися керівники району, помічник народного депутата України Владислава Голуба - Леся Ковальчук, голова Черкаської молодіжної організації «Сини Черкащини» - Сергій Лимар, представник компанії «Манеж» - Катерина Ричка та голова Черкаського районного комітету багатодітних сімей, дітей-сиріт та дітей-інвалідів Ніна Вурсіченко.

Святкову програму, за участюю солістів Білозірського центру культури і дозвілля, Степанківського та Червонослобідсьокго Будинків культури підготували працівники районного органіаційно-методичного центру народної творчості.

Приємно відзначити, що, вперше, "першачкам" з малозабезпечених і багатодітних мошнівських сімей сільським головою Богданом Шкарбутою було надано комфортабельний автобус, який доставив їх на свято до актової зали Черкаської районної ради і привіз разом з подарунками додому (на відміну від всіх інших сіл Мошнівського куща, які добиралися власним коштом, через що багато сімей з навколишніх сіл залишилися без недешевих ранців та продуктових наборів). Також Богдан Вікторович весь час був поряд з мошнівською малечою на святі та особисто прослідкував, щоб всі отримали подарунки від Народного депутата України Владислава Голуба, та, як єдиний присутній на святі сільський голова, подякував від Мошнівської громади організаторам заходу за підтримку найменших і найвразливіших, але найдорожчих його серцю жителів с. Мошни.

"Діти - наше майбутнє! І вони щохвилини повинні відчувати нашу підтримку і турботу." - зазначив Богдан Вікторович Шкарбута.

Богдан ШКАРБУТА: "Діти - наше майбутнє! І вони щохвилини повинні відчувати нашу підтримку і турботу."Богдан ШКАРБУТА: "Діти - наше майбутнє! І вони щохвилини повинні відчувати нашу підтримку і турботу."Богдан ШКАРБУТА: "Діти - наше майбутнє! І вони щохвилини повинні відчувати нашу підтримку і турботу."Богдан ШКАРБУТА: "Діти - наше майбутнє! І вони щохвилини повинні відчувати нашу підтримку і турботу."
Богдан ШКАРБУТА: "Діти - наше майбутнє! І вони щохвилини повинні відчувати нашу підтримку і турботу."Богдан ШКАРБУТА: "Діти - наше майбутнє! І вони щохвилини повинні відчувати нашу підтримку і турботу."
Наверх