Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Освіта 31 сер 2016 17:54

Вихованці СЮТ - серед кращих в Україні!

Вихованці СЮТ - серед кращих в Україні!22-25 серпня 2016 року в м. Кременчук відбулися Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячого кіно та телебачення “Веселка ” та Всеукраїнський відкритий конкурс юних фотоаматорів ”Ми – діти України”, інформують "Сільські обрії".

П’ятнадцятий рік поспіль честь Черкаської області на конкурсі юних фотоаматорів захищали вихованці Черкаської районної станції юних техніків. І, як завжди, успішно.

У позаминулому році вони вибороли друге командне місце, торік - третє, а цьогоріч наша команда знову на другому місці в командному заліку. В особистому заліку у Людмили Горяінової диплом І-го ступеня та два дипломи другого. Валентин Алхазов отримав дипломи І-го та ІІ-го ступеня у конкурсі юних фотоаматорів. Крім того, йому дозволили брати участь у бліц-конкурсі фестивалю кіно та телебачення “Веселка”, у якому кожен учасник власноруч знімає на відеокамеру та монтує фільм. Завдяки навичкам, отриманим на заняттях гуртка районної СЮТ, яким керує майстер відеозйомки Олександр Павлов, Валентин зняв чудовий фільм і виборов для команди області перше місце.

- Участь в конкурсах – це не лише змагання та грамоти, а також радість спілкування з однолітками з усієї України, цікаві екскурсії, участь у різних заходах. Зокрема,традиційно конкурсанти беруть участь у параді вишиванок , який проходить в Кременчуці з нагоди Дня незалежності України, - розповідає директор районної СЮТ Микола Якименко. - Успіхи, яких з року в рік добиваються наші вихованці, були б неможливі без допомоги людей, які розуміють, що діти – це майбутнє України, і надають допомогу станції . До таких добродіїв належить Голова ради директорів агропромислової компанії “Маїс” Терещук Сергій Миколайович, якому вихованці та працівники Черкаської районної СЮТ висловлюють велику шану та вдячність за багаторічну турботу та допомогу.
Наверх