Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 20 вер 2018 11:00

В САД РОЗПОВІЛИ ПРО ХІД ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОЗІ Р-10 В МОШНАХ

В САД РОЗПОВІЛИ ПРО ХІД ВИКОНАННЯ РЕМОНТНИХ РОБІТ НА ДОРОЗІ Р-10 В МОШНАХУ селі Мошни Черкаського району на автодорозі державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 45+800 - км 52+800 продовжуються роботи із поточного середнього ремонту.

Вже влаштовано шар посилення дорожнього одягу щебенево-піщаною сумішшю ЩПС-40, обробленої цементом, товщиною 18 см та вирівнюючий шар асфальтобетонної суміші на 1100 п. м автодороги. Роботи із влаштування шару ЩПС та вирівнюючого шару асфальтобетону на автодорозі продовжуються.

Разом з тим проводяться роботи із підсипання узбіч щебенево-піщаною сумішшю.

По завершенню влаштування шару щебенево-піщаної суміші та вирівнюючого шару асфальтобетону, розпочнуться роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонної суміші ЩМА-20, а також роботи із підсипання та укріплення узбіч та влаштування зупинкових майданчиків.

Постійний технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

Служба автомобільних доріг у Черкаській області рекомендує водіям заздалегідь планувати свій маршрут, враховуючи дану інформацію, та з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт.

Служба автодоріг області закликає водіїв - будьте пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки та дбайте про власну безпеку та безпеку інших. Адже на автошляхах працюють люди!

Дбайте про власну безпеку та безпеку інших!

Прес-служба САД у Черкаській області
Наверх