Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Лісова Казка 05 жов 2018 19:19

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ ДІТЕЙ ДО ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ ДІТЕЙ ДО ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУПрийом дітей до Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Лісова казка» здійснюється відповідно до ст. 9, 14 Закону України «Про дошкільну освіту», п.п. 13, 14, та основних положень Статуту дошкільного закладу.

Зарахування дитини до дошкільного закладу проводиться на підставі подання наступних документів:

- медичної довідки про стан здоров’я дитини з висновком лікаря, що дитина може відвідувати дошкільний навчальний заклад;
-копії свідоцтва про народження дитини
- копії відповідних документів для дітей пільгових категорій.

Прийом дітей до дошкільного навчального закладу здійснює керівник на підставі заяви батьків або особи, яка їх замінює.

Під час прийому дитини до дошкільного навчального закладу, керівник закладу ознайомлює батьків або осіб, що їх замінюють, із Статутом дошкільного закладу, іншими документами, що регламентують його діяльність.

Питання про відвідування дошкільного навчального закладу дітьми, батьки яких відмовляються від щеплень вирішується лікарсько-консультативною комісією, згідно наказу Міністерства охорони здоров'я України № 434 29.11.2002 та затвердженого цим наказом примірного «Положення про підготовку дітей на педіатричній дільниці до відвідування дошкільного та шкільного загальноосвітнього навчального закладу».

Батьки зобов’язані надавати нформацію щодо відсутності дитини у дошкільному навчальному закладі з різних причин.

Діти з ознаками інфекційного захворювання до дошкільного навчального закладу не приймаються. Після перенесеного інфекційного захворювання приймання дітей до дошкільного навчального закладу дозволяється за наявності медичної довідки закладу охорони здоров’я, в якому дитина перебуває під медичним наглядом. Діти після тимчасової відсутності у дошкільному навчальному закладі з інших причин приймаються без медичних довідок за умови відсутності явних ознак захворювання (витяг з Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів).

За рекомендацією лікарів після тимчасової відсутності у закладі більше 5 днів, дитина приймається у дошкільний навчальний заклад з медичною довідкою.

Збереження місця за дитиною та відрахування дитини з дошкільного навчального закладу.

За дитиною зберігається місце в дошкільному навчальному закладі державної та комунальної форм власності у разі її хвороби, карантину, санаторного лікування, на час відпустки батьків або осіб, які їх замінюють, а також у літній оздоровчий період (75 днів).

Відрахування дитини з дошкільного навчального закладу може бути здійснено:

- на підставі медичного висновку про стан здоров'я дитини, що виключає можливість її подальшого перебування в закладі;
- за бажанням батьків або осіб. які їх замінюють;
- у разі несплати без поважних причин батьками або особами. що їх замінюють, плати за харчування дитини протягом 2-ох місяців.
Наверх